Szórakoztató elektronika

     

Wonder grip munkavédelmi kesztyű, Xl/10 méretű

2 390 Ft *
2 890 Ft

szürke 8.8cm x 10.3cm x 27.5cm Wonder grip

dupla latex bevonattal ellátott kesztyű, 10-es méretű pamut és poliészter béléssel. A speciálisan a Wonder Grip által kifejlesztett HDML bevonat csúszásmentes felületet biztosít a kiváló tapadás érdekében. Ezt az egyedülálló terméket kifejezetten nehéz munkákhoz tervezték. Különösen robusztus, ugyanakkor véd a hőtől, a hidegtől és a vágásoktól (B szint: ISO 13997). Felhasználási példák: - Bontási munkák - Tereprendezés - Felújítási munkák Dupla latex bevonat. Csúszásmentes felületet biztosít a kiváló tapadás érdekében. Különösen robusztus és kifejezetten nehéz munkákhoz fejlesztve. Egyszerre véd a hőtől, a hidegtől és a vágásoktól.


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

PickPack szállítás: 3-6 munkanap.

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok