Szórakoztató elektronika

     

Forever Miss Moka Prestige La Rossa - hagyományos kávéfőző - 2 csészés

5 490 Ft *

piros 16 cm (magasság), 7.5cm (talpátmérő), Forever

Klasszikus családi stílus, a reggelik hűséges társa. Ő a Miss Moka Prestige kávéfőző, az olasz kávéfőzők királynéja. Eme kávéfőző a napi kávéfőzés élményének az ékköve, mindig készen áll arra, hogy az általa elkészített kávé feltöltsön energiával a nap minden szakaszában. Ez a hagyományos kávéfőző tökéletes választás ahhoz, hogy a kávékészítés élményét átalakítsa csábító szertartássá. Élelmiszer tárolásához alkalmas alumínium A Forever kávéfőzői az elsők között vannak Olaszországban, melyekben az alumínium megfelel az EU szabvány EN 601/602 előírásnak. Szilikontömítés véd a szivárgás ellen Higiénikus, hosszan tartó, tisztítása gyerekjáték, gondoskodik a könnyű lezárásról és a tökéletes tömítésről. Lecsavarható markolat Sérülés esetén egy egyszerű mozdulattal cserélhető a kávéfőző markolata. Modern dizájn Tipikusan olasz kivitelezés. Szépség és funkcionalitás kéz a kézben. Minden királynő koronát visel. Ezt szimbolizálja a gombon lévő fémbetét. Tölthető vízmennyiség: 1,25 dl (vizet a biztonsági szelep aljáig tölthetünk) Használható gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon és kerámia főzőlapon.


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

PickPack szállítás: 3-6 munkanap.

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok