Szórakoztató elektronika

     

Forever Miss Conny - 4 csészés - inox kotyogós kávéfőző

8 290 Ft *

ezüst 17cm (magasság), 9.3cm (talpátmérő), 15cm (szél.) Forever

A Miss Conny feljebb helyezi a lécet a használhatóságban és esztétikában. Az eredeti dizájnban egyesül az időtálló elegancia, a legkorszerűbb, kiváló minőségű anyagok használatával. A szilárd rozsdamentes acél kivitelű Miss Conny mindenféle tűzhelyen jól mutat és egyszerűen tökéletesen illik a napi kávéhoz. Az újonnan kifejlesztett fogantyú nagyszerűen illeszkedik a kézbe és különösen csúszásmentes. Szilikontömítés Higiénikus, hosszan tartó, gyerekjáték a tisztítás, gondoskodik a könnyű lezárásról és a tökéletes tömítésről. Kiváló minőségű, csúszásmentes fogantyú Extra nagy, ergonómikus kialakítású és hőálló. Kényelmes fogás A fedőre helyezett gomb lehetővé teszi az egy kézzel való fogást és a fedél felnyitását. Indukciós főzőlapra tervezve A Miss Conny nagyszerűen működik az új generációs indukciós főzőlapon is. Ha régi főzőlapod van akkor válassz a 4, 6 vagy 10 csészés kávéfőző közül. Lefőzhető mennyiség: 2,5 dl (vizet a biztonsági szelep aljáig tölthetünk) Az 1, 2, 3, 4 és 6 csészés kávéfőzők talpának átmérője kisebb, mint 10 cm. Emiatt sok indukciós főzőlap nem érzékeli őket. Rendelés előtt nézd meg a főzőlapod használati utasításában, hogy mekkora a legkisebb edény, amit használni tudsz rajta! Ez a szituáció a régi generációs indukciós tűzhelyeknél fordulhat elő, hogy a főzőlap csak akkor kapcsol be, ha a rárakott edénynek vagy kávéfőzőnek megfelelő átmérője van. Általában 10 cm méretnél működik. Új generációs indukciós tűzhelyen minden indukcióra alkalmas kávéfőző működik. A kávéfőző kicsomagolása után helyezd rá az indukciós felületre (kávé és víz nélkül) és ellenőrizd, hogy működik-e. Ezt a terméket így is ismerheted: Indukciós kotyogó, Indukciós kotyogós Használható gáztűzhelyen, elektromos és kerámia főzőlapon, és indukciós felületen is. Mosogatógépben nem mosogatható. Alumíniumot nem tartalmaz.


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

PickPack szállítás: 3-6 munkanap.

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok