Általános Üzleti Feltételek / Internet-kereskedelem

Fontos tudnivaló:
Nem vállalunk felelősséget más, csatlakozó internetes Web-lapokon megjelenő tartalomért. Idegen, az akkuk.hu oldalhoz csatlakozó weboldalak megtekintése a felhasználó saját kockázatára történik.

Az Ektv. értelmében az itt megjelenő oldalakért és azok tartalmáért felelős:

Akkuk.hu KFT. 9400 Sopron Ágfalvi út 29

Cégjegyzékszám: 08-09-014255
Bejegyezte a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság mint Cégbíróság

 

A kereskedelmi tevékenység SOPRON MEGYEI JOGÚ VÁROS JEGYZŐJÉNÉL 6227 és 8231 nyilvántartási számon bejelentve.

 

1. Ki az Ön szerzodéses partnere?
Az adásvételi szerzodés a Akkuk.hu KFT-vel, Ágfalvi út 29, H- 9400 Sopron kerül megkötésre.

 

2. Ügyfélszolgálat 
Telefonos ügyfélszolgálatunk kérdések, reklamációk, esetén szívesen áll rendelkezésére vagy használja a kapcsolatfelvételi ürlapot.
Telefonos rendelést nem fogadunk el !
Hétfő-Péntek
9.00 - 16:30
Telefon: +36 (99) 789 904 vagy +36 70 532 7969

Email: info(kukac)akkuk.hu

 

Panaszkezelés menete:

1. Írásban (lehetőleg e-mail) jelezze problémáját (nem csak telefonon!)
E-mail: garancia(kukac)akkuk.hu
Levelében mindenképp írja meg rendelésszámát és/vagy a számlán szereplő
számlaszámát, a hibás termék számlán szereplő cikkszámát, és a hibajelenség rövid
leírását!
2. Ügyintézőnk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon, melynek során
megkeressük az Ön számára legjobb megoldást (termékcsere, pénzvisszafizetés, stb.).
A szavatosság érvényesítése során a vásárló elsősorban a termék javítását vagy cseréjét,
másodsorban árleszállítást vagy a termék árának visszafizetését kérheti!
3. Termék cseréje esetén cégünk gondoskodik a hibás termék visszajuttatásáról
csomagcsereként. A visszaküldendő terméket minden esetben gondosan csomagolja be!
A szavatossági idő lejárata után reklamációt nem tudunk elfogadni!
Téves rendelés esetén szintén a garancia@akkuk.hu e-mail címre írjon!

 

3. Lakosságot, kisfogyasztókat, közületeket és viszonteladókat is kiszolgálunk.

 

4. Viszonteladók 

Viszonteladók jelentkezését várjuk.
Regisztráció nagykereskedelmi felületünk eléréséhez: B2B

Visszavásárlás:
Termékeink teljes értékben történő visszavásárlása a számla kiállításától számított 30 napon belül lehetséges.
A 31-60. napon belül történő visszavásárlás esetén a vételár 50 %-át, míg a 61. naptól 90. napig 25%-ot áll módunkban visszatéríteni. 

Veszélyes hulladék kezelés:
Az elem és akkumulátor hulladékokkal kapcsolatos gyártói kötelezettségeket szerződött partnerünk a RE'LEM KHT. végzi, aki átvállalja a visszavételi és visszagyűjtési kötelezettségeket.Amennyiben még nem rendelkezik használt elem és akkumulátor gyűjtőedénnyel, az alábbi linken keresztül igényelhet.

  

További információ a nyitóoldalon a Környezetvédelem menüpont alatt. 

 

5. Hogyan lehet rendelni?
Interneten keresztül történo megrendelések:
Egy kosarat, bevásárlókocsit alakítottunk ki, melyet a választékban található termékekkel lehet megtölteni.Ha egynél több mennyíségű cikket szeretne rendelni, akkor írja be a kívánt darabszámot a mellette lévo mezobe és cserélje az adatokat.A kosár automatikusan kiszámítja a végösszeget.Több termék vásárlása esetén- Ha elkészült a termékek kiválasztásával, akkor egyszeruen klikkeljen a "megrendelés" gombra baloldalon a navigációban, vagy a kosár oldalán és folytassa a vásárlást.

Majd a "megrendeléshez" gombra kattintson és töltse ki az űrlapot. Amennyiben kitöltötte az ürlapot a tovább lépés gombnál van lehetősége adatait ellenőrizni, vissza gomb megnyomásával javítani is tudja azokat.
Ezt követoen tájékoztatjuk a szükséges szállítási adatokról. Kérjük, olvassa el figyelmesen az "Általános Internet-kereskedelmi Üzleti Feltételeinket" is, melyet a megrendelés elküldésével elfogad. Azután már csak a teljes címet kell megadni. A megrendelés elküldése és beérkezte után visszaigazoljuk a megrendelést és tájékoztatjuk, hogy mikor fogja az árut megkapni. Ezzel kapcsolatban kérjük, olvassa el a rendelkezésre állás címu pontot is.Visszaigazolás:Minden kedves vásárlónk 3 db e-mail visszajelzést kap a vásárlás során,- egy automatikus e-mailt a vásárlás visszaigazolásáról, - egyet a szállíthatóságról, szállítási időről, - és egyet pedig a feladás napján telefonszámmal, csomagszámmal ahol a szállítással kapcsolatos információt a futár céggel egyeztetheti. Telefonos egyeztetést ezek után cégünk illetve a futár cég nevében nem ígérhetünk.


6. Rendelkezésre állás
Ha a rendelés beérkezését követoen azt állapítjuk meg, hogy a megrendelt termék éppen nincs raktáron, akkor jogunkban áll helyette Önnek felajánlani egy hasonló minoségu és értéku árut vagy szolgáltatást, vagy a szerzodéstol visszalépni. A már kézhez kapott fizetéseket a Akkuk.hu KFT, miután o vagy a vevo visszalépett a szerzodéstol, azonnal megtéríti.

7. Árak
Amennyiben a Akkuk.hu KFT-nál hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Az Akkuk.hu KFT. ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatja a vevot az új adatokról. A vevo ezt követoen vagy még egyszer megerosíti a megrendelést vagy a Akkuk.hu KFT. elállhat a szerzodéstol.

Az Internetes oldalunkon található áraink, Forintban értendőek és az Általános Forgalmi Adót ( ÁFA ) tartalmazzák !Áraink a hulladékkezelési valamint a termék díjat is tartalmazzák.

Ajánlati kötöttség: Amennyiben a visszaigazoló e-mailünket megrendelést követően 48 órán belül nem kapja meg, az igénybevevő mentesül  az ajánlati kötötség alól.

8. Választható fizetési módok
Utánvét:
Ha Ön utánvéttel történo szállítást kér, akkor az utánvételi összeget a küldemény átvételkor fizeti készpénzben a Futárcég ( jelenleg GLS Futárcég) felé.

Átutalás:Előre átutalás fizetési mód választása esetén, a megrendelés után, emailben megkapja az utaláshoz szükséges adatokat. Kérjük a végösszeget előre bankszámlánkra fizetni, amint a fizetés megérkezett a bankszámlánkra a szállítás megtörténik.A közleménybe ne felejtse el az online-megrendelés számát beírni. 

Készpénz:Személyes átvétel soproni üzletünkben lehetséges hétfőtől péntekig 9-16.30 óra között. Akkuk.hu KFT 9400 Sopron Ágfalvi út 29 Volt Elzett Udvar, Porta és volt Vámhivatal épület, I. emelet. Mielőtt befáradna hozzánk vásárolni, rendelje meg a webáruházban a keresett terméket, termékeke és válassza a készpénz személyes átvétel fizetési módot, kollégánk értesíti az átvételről.

Bankártyás fizetés:Biztonságos fizetés a webáruházban a CIB Bank terminálján keresztül.

CIBeCom


master cars visa visa electron maestro

 

Részletes információért kattintson ide ! 

Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről itt olvashat !

 

PayPal fizetési lehetőség:
Paypalnál regisztrált ügyfelek részére. Ez nem egyenlő a Paypass fizetési rendszerrel.

Az utalás teljesítése után küldjük az árut.
A megjegyzésbe írja be a rendelésszámát !

Acceptance Mark

 

 

 

 

 

 


 

9. Szállítás

Az Akkuk.hu KFT. a GLS csomagküldő szolgálat segítségével gondoskodik a gyors szállításról. A raktárról szállítható termékekre munkanapokon rendszerint 1-6 munkanap alatt garantálja a szállítást, illetve ha nincsen raktáron a keresett termék, a vásárlóval egyeztetünk a továbbiakban. Amennyiben nem a megfelelő terméket kapta kézhez az Akkuk.hu Kft. hibájából, azt csomagcsere utján a GLS elhozza Öntől a hibás teljesítésből kapott termékért cserébe díjmentesen. Hiba, probléma bejelentéshez, illetve garanciális ügyintézéshez, töltse ki a panaszbejelentő űrlapot a kapcsolat menüpontban a webáruházunkban a gyorsabb ügyintézés érdekében ( Bejelentő lap )

 

Pickpack ponton is átveheti küldeményét, melyet a LAPKER ZRT. üzemeltet, további információért kattintson a szállítási díjak menüpontra.

Postafiók címre nem szállítunk!
A feltüntetett szállítási díjak és értékhatárok az ÁFÁ-t tartalmazzák.


10. Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a tulajdonunkban marad.

11. Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet és a 45/2014. Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről és az Akkuk.hu KFT. elfogadási nyilatkozatával próbavásárlás jön létre. A vevő az árut a kézhezvételtől számított 14 napos elállási határidőn belül az okok meghatározása nélkül az Akkuk.hu KFT. részére visszaküldheti mérettől függően ajánlott levélként vagy belföldi postacsomagként. (= elállási jog). A határidő betartásához elegendő az áru idejében történő feladása. Az áru visszaküldése elött kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Akkuk.hu Kft. képviseletével. Ha a vevő az árut határidőre és rendben visszaküldte, akkor az Akkuk.hu KFT. a már kifizetett termék vételárát az elállást követő legkésőbb a 30. napon  megtéríti igény szerint átutalással vagy postai úton.

Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 14 napig, a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 12 hónapig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül. A fogyasztó az elállási jogának gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni az árut.
Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a vevő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból ő idézte elő.
A vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.


12. Szavatosság


Cégünk által forgalmazott akkumulátorokra, töltőkre, tápegységekre a szavatossági idő 2 év (ez nem egyenlő 2 év garanciával, lásd lentebb), a 10000Ft érték feletti tartós fogyasztási cikkekre a jótállás 1 év.


A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával,
ezért azt minden esetben jól őrizze meg! (Viszonteladó partnereink esetében is!)
Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint:
A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell
bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben!
A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!


Ügyintézés menete:
1. Az alábbi bejelentő lapot kérjük töltse ki és küldje el.

 

BEJELENTŐ LAP, KATTINTSON IDE!


2. Ügyintézőnk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon, melynek során
megkeressük az Ön számára legjobb megoldást (termékcsere, pénzvisszafizetés, stb.).
A szavatosság érvényesítése során a vásárló elsősorban a termék javítását vagy cseréjét,
másodsorban árleszállítást vagy a termék árának visszafizetését kérheti!
3. Termék cseréje esetén cégünk gondoskodik a hibás termék visszajuttatásáról
csomagcsereként. A visszaküldendő terméket minden esetben gondosan csomagolja be!
A szavatossági idő lejárata után reklamációt nem tudunk elfogadni!

 


13. Adatvédelem
Az Akkuk.hu KFT.az Ön által megadott adatokat az Ön megrendelésének ügyintézéséhez kéri be, dolgozza fel, tárolja és használja (a továbbiakban "használja") valamint kizárólag saját célokra, mint tanácsadás, marketing tevékenység, ajánlatok személyre szabása stb. használja és harmadik személy részére nem adjuk ki az 1992 évi LXIII. és 1998 évi VI. törvény betartásának megfelelően. Amennyiben ezzel nem ért egyet, akkor az adatok kiterjedt használatával kapcsolatos hozzájárulását E-mailen keresztül bármikor visszavonhatja.

 
14. Visszavétel és hasznosítás
A Kormány 109/2005. (VI. 23.) Korm. rendelete az elemek és az akkumulátorok hulladékainak visszavételéről és a hulladékgazdálkodásról szóló 2000. évi XLIII. törvény (a továbbiakban: Hgt.) 59. §-a (1) bekezdésének b) pontjában, valamint a környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. törvény 110. § (7) bekezdésének d) pontjában kapott felhatalmazás alapján – a Hgt. 8. §-ára figyelemmel véve- a törvényi előírásoknak eleget teszünk illetve a környezetvédelmi és vízügyi miniszter
13/2005. (VI. 23.) KvVM rendeletét betartjuk.Az akkuk és elemek valamennyi végso felhasználója köteles azokat a kereskedelemnek, illetve az értékes anyag hasznosítónak pl. közösségi gyujtohelyeknek visszaadni.A háztartási hulladékon keresztül történo hasznosítás kifejezetten tilos. A használt elemeket és akkumulátorokat bérmentesítve vissza lehet küldeni a Akkuk.hu KFT.-nek illetve azok a közösségi gyujtohelyeken és a helyi kereskedelemben térítésmentesen leadhatók.
Az elem és akkumulátor hulladékokkal kapcsolatos gyártói kötelezettségeket szerződött partnerünk a RE'LEM KHT. végzi, aki átvállalja a visszavételi és visszagyűjtési kötelezettségeket.


15. Üzleti feltételek
Minden esetben az Akkuk.hu KFT. Általános Internet-kereskedelmi Üzleti Feltételei érvényesek. ( rövidítve ÁÜF ) 

Az Akkuk.hu Kft. minden felelősséget elhárít a terméknek a vásárló vagy más személy által történő használatából, nem használatából és helytelen használatból illetve nem időben történt hibás működésre utaló jelekből eredő bármilyen személyi sérülésre, vagyoni kárra vagy erkölcsi kárra vonatkozó reklamáció esetén.


 

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok