Impresszum

Fontos tudnivaló:
Nem vállalunk felelősséget más, csatlakozó internetes Web-lapokon megjelenő tartalomért. Idegen, az laptop-toltok.hu oldalhoz csatlakozó weboldalak megtekintése a felhasználó saját kockázatára történik.

A sajtójog értelmében az itt megjelenő oldalakért és azok tartalmáért felelős:  

Akkuk.hu KFT.

Ágfalvi út 29
9400 Sopron

Cégjegyzékszám: 08-09-014255
Ügyvezető: Vass Sándor
Adószám: 13780881-2-08

Tel: +36 (99) 789 904 vagy 70/5327969
Fax: +36 (99) 789 911
e-Mail: info[kukac]akkumulator-diszkont.hu

Banki kapcsolat
Akkuk.hu KFT.
Raiffeisenbank RT Sopron
12094002-00138304-00100004

Disclaimer / Felelősségvállalás alóli felmentés

1. Az Online ajánlat tartalma
A szerzők semmiféle garanciát nem vállalnak a rendelkezésre bocsátott információk időszerűségéért, helyességéért, teljességéért vagy minőségéért.
A szerzőkkel szembeni szavatossági igények, melyek olyan anyagi vagy szellemi jellegű károkra vonatkoznak, melyek a közölt információk hasznosítása vagy nem hasznosítása révén illetve hiányos és hibás információk felhasználása révén keletkeztek, alapvetően kizártak, amennyiben a szerzők részéről nem áll fenn bizonyíthatóan szándékos vagy durva hanyagságból fakadó mulasztás.
Valamennyi ajánlat kötelezettség nélküli.
A szerzők fenntartják maguknak a jogot, hogy az oldalak egyes részeit vagy a teljes ajánlatot külön bejelentés nélkül megváltoztassák, kiegészítsék, töröljék vagy a megjelentetést ideiglenesen, vagy végleg megszüntessék.

2. Hivatkozások és linkek
Amennyiben direkt vagy indirekt módon olyan linkekre történik hivatkozás, melyek a szerzők felelősségén kívül esnek, úgy csak akkor terheli őket felelősség, ha ismerik azok tartalmát, illetve műszakilag módjukban áll és megkövetelhető lenne tőlük, hogy a felhasználást jogellenes tartalmak esetén megakadályozzák. Az ezen túlmenő tartalmakért, különösképpen károkért, melyek az ilyenformán közölt információk hasznosítása vagy nem hasznosítása révén keletkeznek, egyedül a csatlakozott oldal tulajdonosa felel, és nem az, aki a linkeken keresztül csupán a mindenkori megjelentetésre hivatkozik.
Ez a korlátozás úgyszintén vonatkozik a szerzők által létrehozott vendégkönyvek idegen bejegyzéseire, fórumokra és levelezési listákra is.

3. Szerzői jog
A szerzők arra törekednek, hogy a felhasznált grafikák, hangdokumentumok, videoszekvenciák és szövegek szerzői jogait minden publikációban figyelembe vegyék, saját készítésű grafikákat, hangdokumentumokat, videoszekvenciákat és szövegeket használjanak, vagy licencmentes grafikákhoz, hangdokumentumokhoz, videoszekvenciákhoz és szövegekhez nyúljanak vissza.
A megjelentetett, a szerzők saját maguk által készített objektumainak másolási joga kizárólag az oldalak mindenkori szerzőit illeti. Ilyen grafikák, hangdokumentumok, videoszekvenciák, szövegek más elektronikus vagy nyomtatott publikációkban történő felhasználása vagy sokszorosítása a szerzők kifejezett hozzájárulása nélkül nem megengedett.

4. A felelősség alóli felmentés jogi hatálya
A felelősség alóli felmentés az az Internetes ajánlat részének tekintendő, ahonnan erre az oldalra hivatkoztak. Amennyiben ennek a szövegnek részei vagy egyes megfogalmazásai nem, már nem, vagy nem teljesen felelnének meg az érvényes joghelyzetnek, az a dokumentum többi részének tartalmát és érvényességét nem érinti.


Sopron, 2006.10.01


 

Fotó: © Yuri Arcurs - Fotolia.com

 

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok