Enersys / Hawker ólom Akkumulátor, ólom cella E Cyclon 0850-0004 2V 8,0Ah utolsó 1db

16 290 Ft *

2V 8000mAh Pb fekete 44,50mm x 100,10mm x 108,70mm Enersys / Hawker

Kiváló minőségű, karbantartást nem igénylő márkás akkumulátor ipari áramellátáshoz, vészhelyzeti áramellátási rendszerekbe (UPS rendszerek), valamint biztonsági és... Riasztó technológia. Műszaki adatok: Feszültség: 2V Teljesítmény: 8,0Ah Típus: ólom akkumulátor - ólomcellás Cell: E Csatlakozás típusa: Faston 2- 6,4mm Tulajdonságok: - újratölthető - alacsony önkisülés - hosszú élettartam - könnyű töltés - nem veszélyes áru Megjegyzés: Gyártási okok miatt előfordulhat Ipari áruk gyártása során a ház felületén karcok/kopások keletkezhetnek. Ez azonban nem jelenti a termék hibáját és nem rontja a minőséget. Figyelem ez egy gépi fordítás, amennyiben hibát talál kérjük jelezze felénk.

Csatlakozó: Faston 2- 6,4mm. Termékeinket csatlakozó kábel nélkül szállítjuk. Az ország egyik legnagyobb akkumulátor választékával rendelkező webáruházaként a gyártókkal, beszállítókkal való szoros együttműködésnek és vevőorientáltságunknak köszönhetően lehetőségünk van Önnek kiváló ár/érték arányban friss gyártású akkumulátorokat saját, vagy német központi raktárunkból kínálni. Ezeket a cikkeinket a többi európai országban is örömmel használják. Minőségi alkatrészeknek köszönhetően a termékeink használata biztonságos, mivel rendelkeznek túltöltés, rövidzárlat, túlmelegedés elleni védelemmel (kivéve azokat az akkucellákat, amelyek kifejezetten áramköri védelem nélkül kerülnek forgalomba). Kínálatunkban kiváló minőségi akkumulátort talál, amely ideális a régi vagy elhasználódott zárt ólomsavas akkumulátor helyettesítésére, de jó tartalék akkunak is. Használata és töltése a megszokott módon történik saját töltőjével, adapterével. Az általunk forgalmazott akkumulátorokat a távol-keleten gyártják és minőségi cellával készülnek, melyek a prémium akkumulátoraink esetében jellemzően Sanyo, Panasonic, Samsung, LG, GP, stb. márkájú cellákat tartalmaz a kifogástalan működés, és a minél hosszabb élettartam elérése érdekében. Így érhetünk el magas töltési-lemerítési ciklusszámot. Megrendelését elindíthatja regisztráció nélkül, a kiszemelt termék kosárba helyezésével és a webes megrendelő űrlap elküldésével. A megjelenített logók, jelölések és márkanevek a mindenkori tulajdonos tulajdona. Ha ez nincs nyomatékosan jelölve, akkor utángyártott tartozékról van szó. Gépjármű,- motorkerékpár,- és egyéb indító akkumulátorokat nem forgalmazunk.


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok