Samsung 18650 Akkumulátorcella Li-Ion (LiNiCoAlO2) INR18650-35E 3500mAh (Kizárólag szakembereknek)

2 890 Ft *

3.6V 3500mAh Li-Ion pink Samsung

A lítium-ion és lítium-polimer akkumulátorokat csak az arra felhatalmazott szakemberek használhatják. A rövidzárlat vagy az akkumulátorok nem megfelelő kezelése vagy használata tűzhöz vagy robbanáshoz vezethet. A lítium-ion vagy lítium-polimer akkumulátor megvásárlásával Ön automatikusan megerősíti, hogy azt szakszerűen kezeli és rendeltetésének megfelelően használja. A megfelelő kezelés magában foglalja az akkumulátor megfelelő tárolását és az akku típusának megfelelő töltővel való töltését is (hűvös és száraz helyen tárolja, az optimális töltöttségi állapot kb. 40-60%) Nem vállalunk felelősséget a termék nem megfelelő kezeléséből vagy a nem rendeltetésszerű használatából származó személyi és anyagi károkért!


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok