Szórakoztató elektronika

     

ENERGIZER elem Max C bébi baby E93 2db/csom

1 390 Ft *
1 690 Ft

1,5V Alkáli ENERGIZER

Hosszan tartó energia, garantáltan NEM szivárgó konstrukció. Arra tervezték, hogy megvédje készülékét az elektrolit kiszivárgás ellen. Megbízható energia minden nap használt készülékeihez. - Hosszan tartó energia, amikor csak szükség van rá. - Megvédi készülékét a teljesen elhasznált elemek kifolyásától akár 2 éven keresztül. - Megorzi az energiát akár 10 évig. - A Világ elso higanymentes alkáli eleme. Ajánljuk a következő készülékekhez: Nagy elemlámpa, wii játékvezérlo, fényképezogép, elemlámpa, távoli, hordozható játékok, walkie talkie, gps, játékautó, nagy gyermekjáték, óra, bébior, pda.


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

PickPack szállítás: 3-6 munkanap.

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok