LED temetői mécses fehér, valósághű villódzó hatással, meleg fehér

1 590 Ft *

fehér 123mm x 73mm Goobay

a sírfényben lévő nyalábos LED-világítás különösen szürkületkor és éjszaka nyújt valósághű gyertyahatást. Stílusos sírvilágítás, amely a valódi gyertyákkal ellentétben nem igényel napi megújítást. Az időjárásálló fedél megvédi az elektronikát a nedvességtől, így a sírlámpa közvetlenül a sírra vagy sírlámpába helyezhető. Az IP44-es védelmi osztálynak köszönhetően beltéri és kültéri használatra is alkalmas. Diszkréten elhelyezett be-/kikapcsoló a sírgyertya belsejében lévő LED mellett, amely a levehető fedélen keresztül érhető el.Elemmel működik, 2x AA elemmel (nem tartozék).


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok