Energizer Hardcase kézi fényszóró újratölthető Spotlight LED-es zseblámpa, 550lm

31 590 Ft *

fekete Energizer

A Hardcase újratölthető kézilámpa nagyon fényes Cree XRE LED-del és pisztolymarkolattal rendelkezik. Robusztus, ütésálló és időjárásálló bármilyen használatra. Működik NiMH újratölthető akkumulátorokkal, Alkáli elemekkel vagy lítium akkumulátorokkal, és automatikusan felismeri, hogy melyik technológia van behelyezve, és hogy tölthető-e. 500 lumen Cree XRE Leddel 500 méteres fénytartomány LED üzemidő 50,000 óra Kemény ABS ház Törésálló - kibírja a 7 méteres ejtési tesztet Törésálló lencse Hordozószíjjal, töltővel és vállpánttal együtt Nagy teljesítményű AA 2000 mah újratölthető akkumulátorokkal (6 db) AA NiMH újratölthető elemekkel (tartozék), AA alkáli elemekkel vagy AA lítium elemekkel működik.


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

PickPack szállítás: 3-6 munkanap.

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok