10db vezeték nélküli LED karácsonyfa gyertya csipesszel és távirányítóval

8 090 Ft *

fehér goobay

10db fehér, vezeték nélküli LED gyertya (mindegyik 1,5 x 10 cm) készlet az ünnepi megvilágításhoz A 8 gombos infravörös távirányítóval kényelmesen szabályozható a gyertyafény (BE / KI, időzítő, fény módok, 5 lépéses fényerőszabályzó), hatótávolsága kb. 5 m Időzítővel a fény időtartamára: opcionálisan 4 vagy 8 óra állítható 2 fénymód: romantikus gyertya pislákolása vagy folyamatos világítás 5 fényerő-fokozatban az egyéni hangulat érdekében A valódi viaszos gyertyák meleg fehér LED-ekkel beltéri használatra alkalmasak (IP20) A praktikus zöld krokodilcsipeszek és a gömbcsukló megkönnyíti a gyertyák egyenes rögzítését a karácsonyfához Elemmel működtethető - gyertyák: 1 x AAA (10 db / készlet, nem tartozék), távirányító: 1 x CR2025 (tartozék)


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok