RCA adapter 90°-os könyök fejjel, fekete

590 Ft *

fekete Goobay

A 90°-os szögű dugó biztosítja a csatlakozást szűk vagy nehezen hozzáférhető helyeken. A ferde RCA dugó megakadályozza a kábeltörést. RCA csatlakozó aranyozott érintkezőkkel a tökéletes hangminőségért, zavaró zajok nélkül. Többcélú RCA csatlakozó, amely alkalmas házimozi rendszerekben, hangszórókban, erősítőkben, hifi rendszerekben, DJ keverőpultokban stb. való használatra. Szabványosított, precíziós illesztésű audiocsatlakozó a minimális átviteli ellenállás érdekében. A dugón található színkódolás megkönnyíti a megfelelő csatornához való csatlakoztatást. A Goobay RCA szögletes RCA dugó ideálisan alkalmas hobbisták számára.


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok