Wonder grip Aqua munkavédelmi kesztyű, XL méretű

3 690 Ft *

kék 8.3cm x 11.2cm x 26cm Wonder Grip

A WG-318 Aqua egy dupla, teljesen bevont latex kesztyű, 13 vastagságú nejlon béléssel. A Wonder Grip Technology -nak köszönhetően a bevonat páratlan tapadást és szilárdságot biztosít száraz vagy nedves környezetben. A WG-318 Aqua 100% -ban vízálló, és a felhasználó kezét szárazon és kényelmesen tartja. A tapadást és a rugalmasságot tekintve a legkedveltebb kesztyű nedves környezetben. A kényelem és a tapadás garantálja a kiváló rugalmasságot. Felhasználási példák: - Kertészet - erkélyültetés - takarítási munkák Dupla latex bevonat. A bevonat páratlan tapadást és szilárdságot biztosít száraz vagy nedves környezetben. 100% mosásálló. Kiváló rugalmassággal garantálja a kényelmet és a tapadást.


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok