Fali tartó elektromos autó EV Type 2 töltőkábelhez

5 590 Ft *

fekete Goobay

A töltőkábeltartó biztonságosan tartja a csatlakozót a padlótól távol a töltési ciklusok között, hogy megakadályozza a szennyeződést és a csatlakozó sérülését. A kábelaljzat falra szerelése megakadályozza az EV töltőpisztoly mechanikai behatások, például áthajtás miatti sérülését. A fúvókát letakarva a 2. típusú tartó megvédi a töltőkábelt a portól, a szennyeződéstől és a víz behatolásától. A töltőtartó lehetővé teszi a kábel kényelmes tárolását a falon, elkerülve a további védőburkolatot. A töltőcsatlakozót egy kézzel biztonságosan be lehet kapcsolni, és egy gombnyomással újra ki lehet oldani a dúcból. Könnyen felszerelhető a ház vagy garázs falára, pl. a fali csatlakozó mellé a mellékelt tiplik és csavarok segítségével (a töltőkábel nem tartozék).


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok