Fali tartó kábeltartóval elektromos autó EV Type 2 töltőkábelhez

16 290 Ft *

fekete Goobay

A töltőkábeltartó biztonságosan tartja a dugót a padlótól távol a töltési ciklusok között, hogy megakadályozza a szennyeződést és a csatlakozó sérülését. A töltőtartó szöge lehetővé teszi a kábelcsatlakozó helytakarékos tárolását és a könnyű csatlakoztatást és kihúzást. A fali tartó lefelé néző csatlakozója véd az esővíz és a nedvesség felgyülemlése ellen A kábelaljzat falra szerelése megakadályozza a csatlakozó mechanikai behatások, például áthajtás miatti sérülését. A dugótartó a fúvóka letakarásával megvédi a 2. típusú töltőkábelt a portól, a szennyeződéstől és a víz behatolásától. A töltőcsatlakozó egy kézzel biztonságosan rögzíthető a helyén, és egy gombnyomással újra kioldható a bábu aljzatából. A mellékelt tiplik és csavarok segítségével könnyen felszerelhető a ház vagy garázs falára, pl. a fali csatlakozó mellé (a töltőkábel nem tartozék).


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok