SAFT lithium elem típus LS14250 - 1/2AA 3,6V 1,2Ah (Li-SOCl2)

2 290 Ft *

3,6V 1,2Ah Lithium-Thionylchlorid 14,55mm x 25,15mm SAFT

Ipari elem. Főbb technikai jellemzők: -Hosszú élettartam. -Önkisülés mértéke egy év alatt mindössze 1% (20C°-os tárolási hőmérséklet mellett). -Burkolata rozsdamentes, üveg-fém tömítéssel hermetikusan lezárt. Főbb alkalmazási területek: -Vezeték nélküli riasztó,- és biztonsági berendezések, -Vészhelyzeti helyzetjel-adók (ELTs), rádióirányadók (EPIRBs) -GPS,GSM nyomkövető rendszerek, -Katonai rádiókommunikáció, -Gépjármuipari elektronika, -Egyéb professzionális elektronikai felhasználás. Tárolási hely legyen tiszta, huvös (lehetoleg 30C° fokot nem meghaladó hőmérséklet), száraz és szellos. Figyelem! -Tuz és robbanásveszélyes. -Ne töltse újra, ne zárja rövidre, ne melegítse, ne dobja tuzbe, ne égesse el, ne dobja vízbe, ne szerelje szét, ne végezzen forrasztást közvetlenül a cellán (csak a forrasztható elemeket forrassza)!


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

PickPack szállítás: 3-6 munkanap.

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok