9db tartalék pótkés penge / vágópenge (0,75mm) Parkside PMRA 20-Li A1 Mowrobot fűnyíró robot

7 490 Ft *

Powery

Penge méret: hossz 40mm szélesség 19mm furat átmérő 10mm és 7,85mm a csavar gallér alatti átmérője, 4,65mm pedig a csavar átmérő, a csavar hossza 12,15mm. Kompatibilis cserekések, acélból, minden Parkside robotfűnyíróhoz Leírás: Penge vastagsága: 0,75 mm Anyag: Acél a megbízható vágási teljesítmény érdekében A csomag csavarokat tartalmaz. A Parkside robotfűnyíróhoz való 9db tartalék pótkés penge / vágópenge készlet ideális választás, ha tartós és megbízható cserét keres. Az acél pengék kiváló vágási teljesítményt nyújtanak, és kompatibilisek minden Honda Miimo robotfűnyíróval. A 0,75 mm vastagságú acél pengék hosszú élettartamot és kivételes vágási minőséget biztosítanak. A csomag tartalmazza a szükséges csavarokat is, így a cserét könnyedén és gyorsan elvégezheti. A terméket magyar kereskedő értékesíti, és 6 hónap garanciát kínál. A 145mm x 90mm x 10mm méretű pengékkel a fűnyírás egyszerű és hatékony lesz. Válassza a minőséget a tökéletes gyepért!


Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a technikai adatokat megváltoztassa.

* Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok