Pickpack

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont az Akkuk.hu és a Lapker Zrt új szolgáltatása.

Újdonság: Most már OMV és AVANTI benzinkutakon is átvehetők a küldemények.
Így már az ország 130 városában megtalálható 400 Pick Pack Pont-on vált lehetővé a honlapunkon megrendelt játékok személyes átvétele.

A Pick Pack Pont, átvételi pontok egyrészt Relay és Inmedio hírlapüzletek, melyek főleg bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, illetve közlekedési csomópontokban találhatók meg, másrészt pedig OMV és AVANTI töltőállomások, melyek a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

Az Inmedio és Relay hírlapüzletek a legtöbb esetben reggel 8-tól este 8-ig, sokszor szombaton és vasárnap is nyitva tartanak,
míg az OMV és AVANTI és töltőállomások jelentős része a hét minden napján éjjel-nappal, 0-24 nyitva tart.

Jellemzően a küldemény feladását követően Budapesten 3, Budapesten kívül 4 munkanapon belül megérkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontba. A Pick Pack Pontokon sok helyen bankkártyával is lehet fizetni.

Lapker Zrt ügyfélszolgálat, Pick Pack Pont csomagokkal kapcsolatban:
Telefonszám: 06/1 881-2650
Email: pickpackpont@lapker.hu

 

2014.02.10-től

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

Cím: 1097. Budapest, Táblás utca 39

Telefon: 06-1-803-6300

E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 08:00 és 20:00 között érhető el.


A szolgáltatás ára bruttó 850 Ft. csomagonként.

15 000Ft érték feletti rendelés esetén a szállítási díj 0 Ft!


A Pick Pack Pont előnyei:

Pick Pack Pont

 

Ha Ön a futárral történő kézbesítésnél egy olcsóbb átvételi módot szeretne, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, avagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor érdemes választania a kényelmes, személyes küldemény-átvételi lehetoséget.

A hírlapárusnál illetve benzinkúton történő átvétel gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a számos Pick Pack Pont-on bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, számos benzinkút pedig éjjel-nappal nyitva tart.

A Pick Pack Pont-on történő átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

Munkanapokon kb. 16:00 óráig megrendelt és emailben megerősített rendeléseket várhatóan még aznap, a hétvégi rendeléseket a következő munkanapon, vagy ha már készleten van összekészítjük és feladjuk. A feladás napját követően Budapesten általában 3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén általában 4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ban.
A rendelés vételárának kifizetése a Pick-Pack Ponton történik átvételkor, amit kiegyenlíthet készpénzzel vagy bizonyos pontokon bankkártyával is.
Cégünk a sikeres feladást követően még egy e-mailt fog küldeni, mely tartalmazni fogja az Ön csomagszámát a rendelése pontos nyomonkövetése érdekében!
A pontos átvételi időpontról a Lapker küld majd Önnek értesítést, amint a csomag megérkezik az átvételi pontra!Átvételi pontok:


http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

 

Megrendelés

Árucikkek 0
Teljes összeg 0 Ft *
 

 

RAKTÁRKÉSZLET


Raktáron (több darab), szállítási idő 1-2 munkanapon belül

Raktáron (kevés darab), szállítási idő 1-6 munkanapon belül

Rendelés után 2-6 munkanap

Várható szállítási idő kb 1-6 hét. (Ha nincsen ár, jelenleg nem szállítható!)

PickPack szállítás: 3-6 munkanap.

Tájékoztató jelleggel, 1 db-ra vonatkoztatva. Pontos információ rendelés után!

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is rendelje meg a terméket webáruházunkban!

 

Ajánlatok